Çay Çiftlik

Adana'nın önde gelen süt ve süt ürünleri üretici firmalarından Çay Çiftlik ile tam hizmet ajansı olarak çalışan Üç Yirmiiki Grafik Tasarım firmanın grafik tasarım gerektiren tüm logo tasarımı, internet sitesi tasarımı, micro web sitesi tasarımı, kurumsal kimlik çalışması, broÅŸür tasarımı, katalog tasarımı, ambalaj tasarımları, afiÅŸ ve ilan tasarımları iÅŸlerinde yaratıcı tasarım ajansı olarak hizmet vermektedir. 
 
Firmanın ihtiyaçları ürettiÄŸimiz grafik tasarım çalışmalarının yanısıra aylık düzenli sosyal medya yönetimini, dijtal strateji oluÅŸturma hizmetlerini, içerik yönetimini, yorum ve itibar yönetimini ve sosyal medya görsel tasarımlarını yönetmekteyiz.

Web Sitesi

Tam hizmet reklam ajansı olarak hizmet verdiÄŸimiz Çay Çiftlik için internet sitesi tasarımı hazırladık. Ä°nternet sitesi tasarımı mobil uyumlu olarak responsive hazırlanmıştır. Hazırladığımız intenet sitesi tasarımı firma hakkında bilgileri, fabrikalarından görüntüleri, ÅŸube bilgilerini ve blog içermektedir.

Siteye Git

Katalog, Broşür

Uzun yıllardır tam hizmet reklam ajansı olarak hizmet verdiÄŸimiz Çay Çiftlik için katalog tasarımı hazırladık. Hazırladığımız katalog tasarımı ürün detaylarını ve firma hakkında bilgileri içermektedir.

Poster, Afiş, Billboard

Grafik tasarım gerektiren tüm iÅŸlerinde hizmet verdiÄŸimiz Çay Çiftlik için, ÅŸubelerinde sergilenmek üzere 'Tazelik Bu Pakette' 'Tazeleyen Serinlik' ve 'Lezzeti DoÄŸallığından' temalı reklam fikirleri ve grafik tasarım çalışmaları ürettik.

Sosyal Medya

Sosyal medya ajansı olarak hizmet verdiÄŸimiz Çay Çiftlik'in sosyal medya çalışmaları firmamız tarafından yürütülmektedir. Düzenli olarak hazırladığımız sosyal medya içerikleri ile facebook ve instagram'da Çay Çiftlik takipçilerine ürünler ile bilgiler, pratik mutfak fikirleri ve yemek tarifleri ile ilgili içerikler yayınlamaktayız.  Hazırladığımız sosyal medya içerikleri Adana hedeflemeli sponsorlu reklamlar ile öne çıkarılmaktadır.

Facebook / Instagram